Dėl ypač tvirto ketaus metalo, ši keptuvė Jums tarnaus daugybę metų, neprarasdama savo gerųjų savybių. Keptuvės yra kokybiškos ir patvarios. Keptuvės pagamintos iš ketaus tai pats sveikiausias ir patvariausias metalas, kuris yra ypač atsparus temperatūros pokyčiams. Dėl to naudodami šią keptuvę galite būti ramūs, kad jos neperkaitinsite. Ketaus induose galima tiek troškinti, virinti ant mažos kaitros, tiek ir kepti ar virti ant didesnės kaitros.
Dėl puikaus šilumos paskirstymo išlieka visos maistingosios medžiagos. Ketus puikiai sukaupia ir paskirsto šilumą, todėl gaminant maistą taupoma energija, o indai palaiko karštį net nukėlus juos nuo viryklės. Jos yra pačios storiausios, nebijo įbrėžimų ir aukštos temperatūros.
DĖMESIO: Jeigu tik nusipirkote ketaus keptuvę, jos paviršių rekomenduojama specialiai „apdirbti“, kad maistas joje nepridegtų: keptuvės dugną užberkite storu druskos sluoksniu ir užpilkite aliejumi, kad šis apsemtų druską. Kaitinkite keptuvę, kol aliejus pradės rūkti. Po to atsargiai išpilkite druską ir aliejų į dubenį, o keptuvės dugną nuvalykite popierinio rankšluosčio gniužulėliu, kol jis bus lygus. Po kievieno naudojimo išplaukite, gerai nusausinkite sausu skudurėliu ir sutepkite kepimo aliejumi. Tinkamai prižiūrimi ketaus indai tarnaus ilgus metus.
Pats skaniausias plovas, išvirtas ketaus inde, o ir bulvės, keptos tokioje keptuvėje yra daug gardesnės. Nors atsiras ne viena šeimininkė, kuri ketaus indus pavadins „išėjusiais iš mados“, kulinarijos profesionalai tvirtina, kad jų turi būti kiekvienoje virtuvėje.